Gyprocwerken

Gyprocwerken

Wilt u een gyproc plafond of valse wanden laten plaatsen? Met vakkennis en oog voor detail help ik u graag verder om uw gyprocwerken van begin tot eind te realiseren.

Contacteer mij

Gyproc plafonds

Een vals of verlaagd plafond bestaat uit een constructie of draagstructuur van houten of metalen profielen en wordt onder het daadwerkelijke plafond gemonteerd. Hierdoor wordt ruimte gecreëerd tussen beide onderdelen voor leidingen en isolatiemateriaal. Vervolgens wordt alles afgewerkt met houten planken of andere materialen, zoals gipsplaten.

Vaak worden gyproc plafonds geplaatst wanneer het niet mogelijk is om isolatiemateriaal aan te brengen bij de vloer van de bovenverdieping.

Vraag uw offerte aan voor een gyproc plafond

Waarom kiezen voor een vals plafond?

  • In de onderstructuur kunnen verschillende technieken ingebouwd worden, zoals verlichting, ventilatie, verwarming …

  • Verbetering van de geluidsisolatie

  • U kiest zelf de hoogte van het valse plafond

  • Meerdere afwerkingsmogelijkheden

Valse wanden

Een valse wand of scheidingswand leent zich uitstekend tot het opdelen van een grote ruimte in twee of meer ruimtes. De wand wordt steeds bevestigd aan een draagstructuur bestaande uit hout of metaal.

Een houten draagstructuur is ideaal indien gekozen wordt voor een afwerking in hout. Een metaalstructuur wordt dan weer gebruikt wanneer de afwerking met gipsplaten of tegels gebeurt. De ruimte tussen de draagstructuren wordt vervolgens benuttigd voor het verbergen van leidingen of het aanbrengen van isolatiemateriaal.

Vraag uw offerte aan voor een valse wand