Binnenschrijnwerk

Binnenschrijnwerk

Wilt u een professionele partner voor het realiseren van uw binnenschrijnwerk? Interieur Bonnaerens kan u onder meer helpen bij het fabriceren en plaatsen van meubels op maat, houten binnendeuren en ramen, vloeren, enzovoort. Bovendien help ik u graag verder bij uw materiaalkeuze. Ook voor isolatiewerken kunt u bij mij terecht.

Contacteer mij

Binnendeuren en -ramen

Bent u op zoek naar betaalbare houten ramen en deuren die volledig aansluiten bij uw persoonlijke stijl? Interieur Bonnaerens vervaardigt uw houten binnendeuren en -ramen uit verschillende houtsoorten, volledig op maat. Denk maar aan eik, esdoorn, merbau, meranti, lariks, enzovoort. Indien gewenst kan u zelfs met een centrale glasplaat werken in een houten deur.

Als natuurlijk en kwalitatief materiaal kent hout heel wat voordelen. Zo kan hout snel en gemakkelijk in een andere kleur geschilderd worden en kan het eenvoudig gerepareerd worden. Daarnaast heeft hout een unieke, warme textuur en straalt het authenticiteit uit. Hout heeft bovendien een sterk isolerend karakter, waardoor uw huis veel energiezuiniger wordt.

Vraag uw offerte aan voor deuren of ramen

Isolatie

Bij Interieur Bonnaerens bent u aan het juiste adres voor verschillende isolatiewerken. Of het nu gaat om het isoleren van daken, (tussen)wanden, vloeren … Als isolatie-expert streef ik steeds naar een perfect geïsoleerde woning door de geschikte isolatiematerialen op de juiste manier toe te passen.

Vraag uw offerte aan voor isolatie

Voordelen van een goede isolatie

  • Optimaal wooncomfort

  • Hogere verkoopwaarde van uw woning

  • Lagere CO2-uitstoot

  • Minder energiekosten

  • Goede geluidsdemping

  • Brandvertragende werking

Kwaliteitsvolle parket

Samengesteld parket: een kwaliteitsvolle toplaag van 4 millimeter op een massieve drager. In totaal is samengesteld parket 10 of 15 millimeter dik en bestaat dit in verschillende kwaliteiten. Bovendien zijn er meerdere afwerkingsmogelijkheden.

Massief parket: voor mensen met oog voor authenticiteit en patina. Dit massief parket van 10 mm dik kwaliteitshout wordt met de grootste zorg gefabriceerd en vakkundig geplaatst, onafhankelijk van de houtsoort. Massief parket wordt steeds op een ondervloer bevestigd.

Krasbestendig laminaat

Ideaal voor wie budget, onderhoud en krasbestendigheid een must vindt. Laminaat wordt vervaardigd op basis van HDF-platen waarop een film met gedrukt houtmotief wordt gelijmd.

Daarbovenop wordt nog een ultraresistente vernislaag aangebracht. Er zijn dus heel wat mogelijkheden om uw laminaatvloer af te stemmen op uw interieur.

Vraag uw offerte aan voor parket of laminaat